loading...
arash68
آرش بازدید : 30 جمعه 20 تیر 1399 نظرات (0)

مشاوره اعزام به خدمت مشمولان نظام وظیفه

استعلام وضعیت نظام وظیفه امروزه از طریق سازمان وظیفه عمومی ناجا انجام میشود. مشمولان خدمت سربازی با استفاده از فعالسازی سامانه پیامکی به شماره 110206010 میتوانند در مورد وضعیت نظام وظیفه خود اطلاع کسب نمایند. استعلام وضعیت نظام وظیفه شامل:

  • تاریخ بررسی پرونده
  • تایید پرونده
  • ارسال پرونده به شورای تصمیم گیری
  • دعوت به شورای تصمیم گیری
  • درخواست برای استعلام
  • عودت
  • صدور کارت
  • تحویل پست
  • و ...

استعلام مشمولان از آخرین وضعیت درخواست خود با ارسال کد ملی و رمز کد سخا امکان پذیر است.

کد سخا

سامانه کد سخا برای سهولت دسترسی مشمولان خدمت سربازی به آخرین وضعیت نظام وظیفه خود تعبیه شده است. مشمولانی که قصد رفتن به خدمت سربازی را دارند میبایست پس از خرید دفترچه خدمت سربازی مشخصات خود را در آن ثبت نمایند. تا به پلیس +10 تحویل دهند. سپس مسئولین پلیس + 10 برگه سبز فرد داوطلب خدمت سربازی را به او میدهند. که در آن تاریخ اعزام به خدمت فرد تعیین شده است. البته یک کد 5 رقمی نیز به افراد داوطلب رفتن به خدمت سربازی نیز داده میشود تا به وسیله آن کد، از وضعیت نظام وظیفه خود اطلاع کسب کنند. این کد که مشمولان دریافت مینمایند کد سخا نامیده میشود.

شما با شناسه کد سخا به همراه شماره ملی خود میتوانید به سایت نظام وظیفه مراجعه کنید و در مورد مسائلی چون شرایط اعزام، امریه، معافیت و ... اطلاعات کافی را کسب نمایید. مشمولان میتوانند با مراجعه به سایت Evazifeh.epolice.ir با شماره ملی و کد سخای مربوط به خود درخواست خود را ثبت نمایند. توجه داشته باشید که کد سخا برای هر فرد اختصاصی است پس آن را در اختیار دیگران قرار ندهید. شما میتوانید برای پیگیری کارت پایان خدمت و اطلاع از محل خدمت سربازی خود به سایت نظام وظیفه مراجعه کنید. سامانه سخای سربازی در این زمینه میتواند به شما بسیار کمک نماید.

دوره های خدمت سربازی

سربازی در کل به دو قسمت تقسیم می شود که به دوره ی اول ، دوره ی آموزشی می گویند و به مدت 2 الی 3 ماه طول می کشد تا آموزشی تمام شود. پس از دوره ی آموزشی دوره ی خدمت شروع می شود و افراد بسته به مدرک تحصیلی خود درجه می گیرند و پس از تقسیم سربازان هر کدام در نقاط مختلف کشور به خدمت مقدس سربازی انجام وظیفه می کنند .

زمان اعزام به خدمت سربازی

همه ساله مشمولین سربازی نظام وظیفه پس از درخواست اعزام به خدمت سربازی در تاریخ های مشخصی به خدمت اعزام میشوند. زمان اعزام مشمولان دارای مدرک زیر دیپلم ، دیپلم و فوق دیپلم ، تاریخ ۱۹ ام هر ماه است . در حالی که مشمولان دارای مدارک کارشناسی ، کارشناسی ارشد ، دکتری و بالاتر در تاریخ ۱ ام ماه های زوج به خدمت سربازی اعزام می شوند. دقت در این موضوع می تواند به برنامه ریزی بهتر مشمولان در خصوص اقدام برای اعزام به خدمت سربازی کمک کند .


بیشتر بخوانید: مشاوره اعزام به خدمت مشمولان نظام وظیفه


 

دفترچه نظام وظیفه

مشمولان خدمت سربازی وقتی به سن مشمولیت میرسند باید ابتدا دفترچه نظام وظیفه را تهیه نمایند. این دفترچه شامل کلیه موارد و راهنمایی های لازم برای شروع خدمت سربازی است. امروزه دفترچه نظام وظیفه را میتوانید از طریق نرم افزارهای قابل نصب روی گوشی خود دانلود کنید. البته این نسخه فقط در نسخه اندروید موجود میباشد. ولی دسترسی به آن ساده است، طبقه بندی خوبی دارد و اطلاعات مورد نیاز شما در آن به خوبی تشریح شده است. بخش های این نرم افزار شامل:

  • تهیه و خرید سریال دفترچه وظیفه عمومی
  • ثبت درخواست ارسال مجدد کارت هایی که از طریق پست برگشت خورده اند
  • استعلام وضعیت تمدید یا تعجیل در خدمت سربازی
  • پیگیری کارت پایان خدمت با کد ملی

بیشتر بخوانید: ضوابط و مقررات معافیت تحصیلی سربازی


مشاوره نظام وظیفه تلفنی

مشاوره نظام وظیفه تلفنی با توجه به افزایش متقاضیان اخذ اطلاعات خدمت سربازی بسیار افزایش پیدا کرده است. به خاطر روند اداری پیچیده و کمبود پرسنل سازمان نظام وظیفه، اقدام به راه اندازی مشاوره نظام وظیفه تلفنی کرده است. ما در مرکز مشاوره نظام وظیفه تلفنی، موارد بسیاری را مشاهده کرده ایم که افراد شرایط کامل بهره مندی از معافیت های مختلف را داشته اند. اما صرفا به دلیل عدم اطلاعات کافی از وضعیت خود و همچنین قوانین و مقررات خدمت سربازی خود را آنگونه را شرایط شان ایجاب میکرد، پشت سر نگذاشته اند. بدین منظور سامانه مشاوره نظام وظیفه تلفنی راه اندازی شد و در این سامانه متخصصان آماده پاسخگویی به سوالات مربوط به وضعیت نظام وظیفه شما میباشند. ارائه خدمات مشاوره نظام وظیفه تلفنی و آنلاین میباشد تا در وقت مردم عزیز صرفه جویی شود.

متخصصان در مرکز مشاوره نظام وظیفه تلفنی شما را در جریان آخرین و دقیق ترین اطلاعات بروز در زمینه اخبار و قوانین نظام وظیفه که منبع آن از مراجع معتبر و قانونی سازمان نظام وظیفه است، میگذارند. یکی از مسائل و سوالات متداولی که در مشاوره نظام وظیفه پرسیده میشود راه های خرید خدمت است. اطلاعات جامعی که در زمینه خرید خدمت، که شما عزیزان به آن نیاز دارید شامل موارد زیر است:

  • شرایط خرید خدمت سربازی
  • سن خدمت سربازی
  • قیمت خرید خدمت سربازی
  • مدارک مورد نیاز برای خرید خدمت سربازی
  • مراحل خرید خدمت سربازی
  • ضوابط و مقررات خرید خدمت سربازی
  • روند رسیدگی به خرید خدمت سربازی
  • و ...

مشاوره آنلاین نظام وظیفه

در مشاوره آنلاین نظام وظیفه برای صرفه جویی در زمان، شما میتوانید در اسرع وقت با گرفتن شماره مشاوره نظام وظیفه تلفنی آویژه به اطلاعاتی که نیازمند آن هستید، دست پیدا کنید. اما در صورتی که مسائل شما در مراحل اداری سازمان نظام وظیفه به مشکل خورده است، شما میتوانید با آدرس نظام وظیفه واقع در میدان سپاه تهران مراجعه نمایید. مشاوره نظام وظیفه تلفنی آویژه اطلاعات بروز مربوط به خدمت سربازی را در کانال نظام وظیفه خود منتشر میکند. شما عزیزان میتوانید با مراجعه به کانال نظام وظیفه مرکز مشاوره نظام وظیفه از این اطلاعات بهره گیرید.

منبع: سامانه تلفن گویا - سازمان وظیفه عمومی ناجا

 

آرش بازدید : 56 پنجشنبه 19 تیر 1399 نظرات (0)

 

خدمت سربازی

 

در مشاوره نظام وظیفه مرکز مشاوره آویژه سعی کرده ایم شرایط انواع کسری خدمت سربازی (Military service deficit) مانند کسری خدمت بسیج، پروژه هایی که میتوان با آنها کسری خدمت سربازی را دریافت کرد، همچنین کسری خدمت خانواده معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان را شرح دهیم. همچنین شما میتوانید اطلاعات جامعی مانند چگونگی گرفتن امریه سربازی، مثل سرباز معلمی و مشاوره پذیرش در ارگان ها و ادارات مختلف دولتی  شبه دولتی را از مرکز مشاوره نظام وظیفه آویژه دریافت نمایید. در ادامه برخی از ارگان هایی که شما عزیزان میتوانید امریه نظام وظیفه خود را از آنها دریافت کنید ذکر میشوند.

  • سپاه
  • ارتش
  • وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
  • آموزش و پرورش (سرباز معلم)
  • صدا و سیما
  • شرکت نفت
  • و تمامی ارگان های دولتی و سازمان های مرتبط

یکی از مسائل مهمی که در مشاوره نظام وظیفه تقاضای بالایی دارد، معافیت سربازی (Military exemption) و انواع آن است. بسیاری از جوانان عزیز سرزمین ما که مشمول خدمت مقدس سربازی میشوند از قوانین و اخبار نظام وظیفه اطلاع دقیقی نداشته اند. و مسائل و مشکلات خود را از طریق مقامات محلی که اطلاعات جامعی نیز نداشته اند، پیگیری میکرده اند که این باعث میشود نتوانند از شرایطی که مطلوب با موقعیت آنهاست بهره گیری کنند. این مسائل همانند معافیت پزشکی، نحوه پذیرش امریه، شرایط معافیت از خدمت سربازی و روی هم رفته انواع معافیت خدمت سربازی است.

سازمان نظام وظیفه

سازمان نظام وظیفه متولی اصلی ساماندهی و اعزام افراد مشمول خدمت سربازی به این دوره است. تاریخچه این سازمان به تشکیل ارتش برمیگردد. در سال 1301 شمسی مقررات و قوانینی برای سربازگیری تعیین شد و در مجلس شورای ملی به تصویب رسید. تا این قانون اولین قانون کامل در مورد خدمت سربازی یا اجباری باشد. البته قوانین آن دوره متناسب با شرایط همان سال ها تنظیم شده بود. در سال 1335 امور مربوط به خدمت سربازی و سربازگیری از سازمان ارتش جمهوری اسلامی جدا شد و به وزارت کشور تفویض شد. اما وزارت کشور در آن دوره زمانی آمادگی لازم را برای تقبل این مسئولیت را نداشت. و تا مهرماه سال 1341 به تعویق افتاد.

عاقبت امور سربازگیری در سال 1343 به ژاندارمری کل کشور سپرده شد و این سازمان متولی امور نظام وظیفه گردید. در سال 1345 لایحه قانونی افسران، درجه داران و انواع نظام وظیفه به صورت کامل به ژاندارمری که زیرمجموعه وزارت کشور بود سپرده شد. از این تاریخ به بعد این اداره به نام اداره وظیفه عمومی نام گرفت. در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی اداره نظام وظیفه زیر نظر ژاندارمری کماکان به فعالیت خود ادامه داد. در سال 1369 سرانجام مجلس شورای اسلامی قانونی را تصویب کرد که شامل ادغام نیروهای انتظامی که دربرگیرنده شهربانی، ژاندارمری، کمیته انقلاب اسلامی و پلیس قضایی میشد.

در سال 1369 این قانون به صورت کامل تصویب و به تایید شورای نگهبان نیز رسید. پس از طی 6 ماه از ادغام نیروهای انتظامی سابق، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت. در پی تایید فرماندهی کل قوا و به وجودآمدن نیروی انتظامی جهوری اسلامی ایران، این سازمان به منصه ظهور رسید و به اختصار ناجا نامیده شد. هم اکنون سازمان نظام وظیفه و یا اداره وظیفه عمومی زیر نظر نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ادامه میدهد.  قابل ذکر است که اداره کل وظیفه عمومی در سال 1370 به معاونت تبدیل شد و تا دهه 80 از معاونت وظیفه عمومی به سازمان وظیفه عمومی ارتقا یافت.

مشاوره معافیت ایثارگری

مشاوره معافیت ایثارگری یکی از راه هایی است که افراد میتوانند اگر شرایط آن را داشته باشند معاف یا حداقل کسری خدمت سربازی را دریافت کنند. اکثر افراد مشمول معافیت ایثارگری (Exemption of sacrifice) میشوند از چگونگی و مراحل اقدام معافیت ایثارگری، اطلاعات کافی ندارند. شاید عدم دسترسی به همین اطلاعات است که باعث میشود بسیاری از افرادی که مشمول قانون معافیت ایثارگری میشوند بدون استفاده از مزایای کسری ایثارگران از قبیل معافیت کسری خدمت دوران سربازی خود را به طور کامل در پادگان ها سپری کنند!!! در مرکز مشاوره نظام وظیفه تلفنی سعی بر این است که اطلاعات کافی و مورد نیاز داوطلبان و مراجعان به صورت کامل در اختیار آنها قرار گیرد.


بیشتر بخوانید: جزئیات معافیت کفالت سربازی


مشاوره نظام وظیفه معافیت موارد خاص

مشاوره نظام وظیفه معافیت موارد خاص یکی دیگر از راه های معافیت خدمت سربازی است. معافیت موارد خاص از جمله معافیت هایی است که کمتر کسی از نحوه دریافت آن آگاهی لازم را دارند. همانگونه که از نام آن پیداست معافیت موارد خاص در مورد همه افراد صدق نمیکند و جزء متداول ترین سوالات مشاوره نظام وظیفه (Frequently Asked Questions) تلقی نمیشود. این معافیت ویژه افراد خاصی است که شرایط و موقعیت های استثنایی را دارند. مانند معافیت از طریق کفالت مادر.

ما در این زمینه سعی کرده ایم اطلاعات کاملی را در اختیار خوانندگان قرار دهیم تا بدین طریق بتوانند مشکلات خود را در این مسیر مرتفع نمایند.

منبع:

سامانه تلفن گویا - سازمان وظیفه عمومی ناجا

 

آرش بازدید : 93 پنجشنبه 19 تیر 1399 نظرات (0)

خرید خدمت سربازی

جا دارد انواع معافیت ها را کامل در زیر نام ببریم :

  • معافیت پزشکی نظام وظیفه
  • معافیت سربازی کفالت
  • معافیت مدد جویی ( کمیته امداد و بهزیستی )
  • معافیت بخشودگی سنی
  • معافیت تحصیلی
  • معافیت بنیاد امور نخبگان
  • معافیت غایبان و فراریان از سربازی
  • معافیت ایثارگران
  • و غیره

با توجه به معافیت های نام برده شده جوانان می توانند برای هر کدام از این معافیت ها که شرایط و مدارک مورد نیاز را دارند، اقدام نمایند . جوانان با در دست داشتن مدارک مورد نیاز می توانند به پلیس +10 مراجعه کنند و اقدامات لازم را جهت گرفتن معافیت انجام دهند .

شرایط استفاده از انواع معافیت ها چیست؟

با توجه به معافیت های گفته شده افراد واجد شرایط می توانند برای معافیت اقدام کنند . جوانان این را هم در نظر داشته باشند که اگر غیبت داشته باشند نمی توانند از معافیت ها استفاده کنند . به موقع اقدام کردن افراد برای دریافت معافیت یکی از شروطی می باشد که جوانان مشمول باید آن را مدنظر قرار دهند تا بتوانند معافیت سربازی بگیرند . امروزه جوانان زیادی برای گرفتن معافیت اقدام می کنند به همین دلیل سازمان وظیفه عمومی هرساله قوانین را باز بینی می کنند و درآنها تغییراتی را انجام می دهند  . بر همین مبنا افرادی که به سن مشمولیت می رسند باید از تغییرات قوانینی که برای معافیت ثبت شده است اطلاع کافی داشته باشند تا این فرصت طلایی را از دست ندهند .

 


بیشتر بخوانید: معافیت ایثارگری خدمت نظام وظیفه


مشاوره معافیت تحصیلی

مشاوره معافیت تحصیلی یکی از متداول ترین معافیت ها در مشاوره نظام وظیفه است. معافیت تحصیلی (education pardon) البته یکی از راه های به تاخیر انداختن خدمت سربازی نیز محسوب میشود. همه ساله ما با خیل عظیمی از مشمولان سربازی مواجه هستیم که با ورود به دانشگاه یا سایر مقاطع تحصیلات عالیه خدمت خود را به تاخیر می اندازند. مشکلی که در اینجا وجود دارد و در مرکز مشاوره نظام وظیفه تلفنی بسیار دیده میشود. افرادی که در پی استفاده و بهره گیری از این نوع معافیت سربازی هستند در مورد زمان و نحوه استفاده از این نوع معافیت اطلاعات ناکافی دارند یا اطلاعات آنها بسیار کلی است. به همین ترتیب ممکن است آنها روندی که بسیار ساده و راحت ممکن است پیش برود به مشقتی سنگین برای خود تبدیل نمایند و خود را درگیر کاغذبازی های اداری کنند.

در این زمینه اطلاع از شرایط معافیت تحصیلی، سنوات مجاز معافیت تحصیلی در مقاطع مختلف، قوانین معافیت تحصیلی و ... بسیار مهم و حیاتی میباشد. یکی از مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد مراجع معتبر و مورد اعتمادی که بتوانند اطلاعات صحیح و دقیقی در زمینه معافیت تحصیلی ارائه دهند بسیار محدود هستند. به این ترتیب شما میتوانید با مطالعه مطالب مرکز مشاوره نظام وظیفه تلفنی آویژه اطلاعات کافی را بدست آورید. یا در صورت نیاز میتوانید با متخصصان مشاوره نظام وظیفه تماس حاصل نمایید و از خدمات تلفنی و آنلاین این مرکز بهره ببرید.


بیشتر بخوانید:  امریه آموزش و پرورش


نظام وظیفه

مشاوره و راهنمایی برای دریافت امریه

راهنمایی درست و طی کردن سریع مسیر اخذ امریه سربازی بسیار مهم است. زیرا امریه سربازی (Imariyah) که توسط ارگان های مختلف ارائه میشود نیازمند شرایط خاصی میباشد. امریه سربازی یکی از راه هایی است که مشمولین با کمک آن میتوانند دوران خدمت سربازی خود را هم آسان تر و هم از جهتی کوتاه تر سپری کنند. اطلاعیه ها و رهنمودهای لازم برای اخذ امریه سربازی میتواند راه های دشوار دستیابی به گرفتن امریه را از سازمان های مختلف کاهش دهد. یکی از مناسب ترین راه های دریافت امریه سربازی کمک گرفتن از تجربیات افرادی است که قبلا موفق به دریافت امریه از سازمان مورد نظر خود شده اند. در این زمینه مشاوره نظام وظیفه تلفنی میتواند اطلاعات کافی را در اختیار شما قرار دهد و از میزان نگرانی های شما بکاهد.

از جمله مسائلی که در این مسیر مطرح خواهد شد میتوان به موضوعات زیر اشاره کرد:

  1. ارگان ها و سازمان های متقاضی امریه
  2. مدارک مورد نیاز برای سربازی و امریه خدمت
  3. مدت زمان پروژه کسری خدمت سربازی

قوانین امریه سربازی سازمان های مختلف مانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارگان های مربوطه

بدیهی است که با بهره گیری از اطلاعات کافی در مورد قوانین و مقررات و نحوه پذیرش امریه سربازی این راه کوتاه تر خواهد شد.


بیشتر بخوانید: لیست شرکت های امریه سربازی


راهنمای دریافت پروژه کسری خدمت

کارشناسان مرکز مشاوره نظام وظیفه در امر پروژه های کسری خدمت تجربه زیادی دارند. آنها میتوانند با بررسی شرایط فردی و تحصیلی مشمولان خدمت سربازی مناسب ترین موقعیت ها را برای اخذ پروژه های کسری خدمت به شما معرفی کنند. جالب است بدانید که پروژه کسری خدمت بیشترین میزان کسری خدمت را برای مشمولین خدمت سربازی دربردارد. از طرفی دیگر برای رشته های تحصیلی مختلف، ارگان های زیادی وجود دارد و همچنین مشمولان خدمت سربازی با موضوعات گوناگونی برای پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی روبرو هستند. مشاوره نظام وظیفه تلفنی آویژه میتواند شما را در زمینه انتخاب موضوع و ارگان های پذیرنده به نحو احسنت راهنمایی کنند. مسائلی که معمولا در جریان پروسه سوالات مشاوره نظام وظیفه با موضوع پروژه کسری خدمت بررسی میشوند به شرح زیر است:

  • آخرین تغییرات پروژه کسری خدمت سربازی
  • مدارک مورد نیاز پروژه کسری خدمت سربازی
  • مدت زمان پروژه کسری خدمت
  • تعداد پروژه کسری خدمت
  • پروژه کسری خدمت سپاه
  • اخبار پروژه کسری خدمت
  • شرایط پروژه کسری خدمت سربازی
  • مشمولین پروژه کسری خدمت سربازی
  • پروژه کسری خدمت ترجمه
  • لیست سازمان های ارائه دهنده پروژه کسری خدمت
  • فراخوان امریه و پروژه کسری خدمت
  • و …

البته باید توجه داشت که مشاوره نظام وظیفه تلفنی و خدمات مربوط به آن در زمینه پروژه کسری خدمت سربازی تنها به این موضوعات ختم نمیشود. در صورتی که موضوعات شما خارج از این سرفصل هاست نیازمند گفتگو و مشاوره با متخصصینی هستید که در این زمینه کار کرده باشند.


بیشتر بخوانید: پروژه کسری خدمت سربازی شامل چه کسانی میشود


نیازهای افراد مشمول خدمت سربازی:

  • مشاوره معافیت پزشکی
  • مشاوره خرید خدمت
  • مشاوره معافیت کفالت
  • مشاوره معافیت ایثارگری
  • مشاوره معافیت تحصیلی
  • مشاوره کسری خدمت
  • مشاوره امریه
  • مشاوره سرباز نخبگی (سرباز نخبه وظیفه)
  • مشاوره اعزام به خدمت
  • مشاوره غیبت و جریمه خدمت سربازی
  • مشاوره تعجیل و تمدید خدمت سربازی
  • مشاوره خروج از کشور برای مشمولان نظام وظیفه خدمت سربازی
  • اخبار نظام وظیفه
  • اخبار معافیت تحصیلی
  • اخبار معافیت موارد خاص سربازی
  • مدت زمان پروژه کسری خدمت سربازی
  • مشاوره شرایط معافیت خدمت سربازی
  • مشاوره شرایط معافیت کفالت خدمت سربازی
  • مشاوره شرایط معافیت پزشکی خدمت سربازی
  • مشاوره شرایط معافیت ایثارگران خدمت سربازی
  • مشاوره شرایط خرید خدمت سربازی
  • معرفی سازمان های پذیرنده امریه خدمت سربازی
  • مشاوره شرایط پذیرش امریه از سازمان ها و ارگان های دولتی
  • مشاوره شرایط کسری خدمت سربازی
  • مشاوره شرایط نظام وظیفه برای پذیرش در قرارگاه خاتم الانبیاء
  • مشاوره چگونگی اعزام مشمولان به خدمت سربازی
  • مشاوره زمان اعزام مشمولان خدمت سربازی
  • مشاوره شرایط خدمت سربازی برای ادامه تحصیل خارج از کشور
  • مشاوره شرایط نظام وظیفه برای شرکت در آزمون های ورودی دانشگاه ها

سامانه تلفن گویا - سازمان وظیفه عمومی ناجا

 

آرش بازدید : 286 چهارشنبه 18 تیر 1399 نظرات (0)
امریه قوه قضاییه
    ثبت نام امریه قوه قضاییه

قوه قضاییه چند نفر سرباز امریه جذب میکنه؟

یکی از سوالات و ابهاماتی که همیشه تو ذهن متقاضیان امریه وجود داره اینه که سازمان های امریه گیر چند نفر نیرو میگیرند؟ این سوال از اون جهت اهمیت داره که هر چه تعداد ظرفیت پذیرش نیروی امریه بیشتر باشه احتمال قبولی داوطلبان هم بیشتر میشه. این موضوع درباره امریه قوه قضاییه هم صدق میکنه، ولی توجه داشته باشین که ظرفیت جذب نیروی امریه ای برای قوه قضاییه تحت تاثیر عوامل مختلفیه و توسط ستاد کل نیروهای مسلح و سازمان وظیفه مشخص میشه. تعداد مشمولان وظیفه ی هر سال، تعداد نیروی امریه مورد نیاز سازمان قوه قضاییه، ظرفیت پادگان ها و مراکز نظامی و... از جمله عواملی هستن که در تعیین ظرفیت پذیرش سرباز امریه تاثیر دارن. همچنین ممکنه که قوه قضاییه در یک سال اصلا پذیرش امریه نداشته باشه. پس نمیتونیم آمار و ارقام دقیقی رو ارائه بدیم.

اما به طور کلی میتونیم بگیم که تعداد نیروی امریه ای که قوه قضاییه در هر سال میگیره محدوده و فقط افرادی انتخاب میشن که بیشترین تطابق رو با شرایط و قوانین این سازمان داشته باشن که باعث میشه رقابت شدید تری برای کسب امریه این سازمان ایجاد بشه. بنابراین سعی کنین همه ی مدارک و شرایطی که این سازمان در نظر داره رو فراهم کنید. البته تعداد واجدین شرایط هم زیاد نیست پس اگر شما شرایط اعلام شده از سوی این سازمان رو دارید دیگه هیچ نگرانی نداشته باشید. فقط کافیه که همه ی مراحل رو به دقت انجام بدین و منتظر نتیجه باشین. مطمئن باشین که قوه قضاییه بهترین گزینه ها رو از بین داوطلبان انتخاب میکنه. ولی الان چند تا نکته رو با هم بررسی میکنیم که اگه این موارد رو رعایت کنین از بقیه داوطلبان پیشی میگیرین و شانستون بیشتر میشه:

1.    با توجه به ظرفیت محدود پذیرش نیرو امریه در قوه قضاییه و برای رعایت عدالت بین مشمولان هر منطقه، پذیرش فقط از بین سربازان بومی انجام میشه پس بهتره فقط به اداراتی درخواست بدین که در محل زندگیتون قرار دارن.

2.    اگه شما متقاضی خدمت در مناطق محروم باشید، در اولویت اخذ امریه از قوه قضاییه قرار میگیرین چون یکی از اهداف این سازمان تامین نیروی مورد نیاز مناطق محروم و دور افتاده است.

3.    نداشتن کسری خدمت میتونه شما رو یه قدم از بقیه داوطلبان جلوتر ببره چون این سازمان فقط از بین کسانی نیرو میگیره که کسری خدمت بسیج، ایثارگری و... نداشته باشن تا 24 ماه خدمتشون رو کامل کنن.

4.    مشمولان متاهل، معاف از رزم، ایتام و ... کسانی هستند که در صورت تایید صلاحیت به راحتی امریه قوه قضاییه میشن.

5.    معمولا معدل و دانشگاه محل تحصیل تاثیر زیادی روی جذب شما نداره ولی همونجور که میدونید قوه قضاییه بیشتر از بین کسانی نیرو میگیره که رزومه علمیشون مرتبط با پروژه ها و اهداف این سازمان باشه پس اگه پایان نام شما در مقطع فوق لیسانس یا دکترا در حوزه کاری این سازمان باشه، میتونه بهتون کمک کنه.

6.    شما نمیتونین همزمان به دو تا ارگان برای امریه درخواست بدین، چون در این صورت هر دو درخواستتون لغو میشه.

امریه قوه قضاییه یکی از انواع امریه هایی است که مشمولان خدمت وظیفه عمومی میتوانند برای دریافت آن اقدام کنند. اما قبل از هرچیز باید به این موضوع بپردازیم که امریه خدمت سربازی به چه معناست؟ راه های دریافت آن کدامند؟ به طور کلی امریه سربازی به معنای گذراندن دوره خدمت سربازی در برخی ادارات و سازمان ها میباشد. سازمان وظیفه عمومی سعی دارد راه هایی را پیش پای مشمولان قرار دهد تا دوره ی سربازی را برای آن ها راحت تر کند و از بروز هرگونه آسیبی جلوگیری کند.

امریه نیز یکی از این راه ها میباشد که پیش پای مشمولان قرار میدهد. البته دریافت امریه شرایط خاصی دارد که طبق آن اغلب افراد سرپرست خانوار و مشمولان متاهل میتوانند از آن استفاده کنند. افرادی که موفق به دریافت امریه میشوند به جای خدمت در پادگان ها دو سال همانند کارمندان و در ساعات اداری ادارات مشغول به خدمت میشوند.

چنانچه شما عزیزان متقاضی دریافت امریه قوه قضاییه باشید باید از تمام شرایط و ضوابطی که توسط سازمان وظیفه عمومی و همچنین خود قوه قضاییه مقرر شده است، به طور کامل اطلاع داشته باشید. آگاهی از این قوانین میتواند به شما کمک کند که در این مسیر دریافت امریه موفق تر عمل کنید. یکی از راه هایی که میتوانید با استفاده از آن اطلاعات دقیقی را درباره ی شرایط و قوانین مربوطه به این نوع امریه در اختیار داشته باشید، استفاده از مشاوره نظام وظیفه میباشد. طی این مشاوره ها میتوانید با مرکز مشاوره سربازی و کارشناسان این امر تماس بگیرید و سوالات خود را درباره امرهی و سایر موضوعات نظام وظیفه برطرف کنید. به دلیل اهمیت این موضوع برای مشمولان در اینجا سعی کرده ایم که به شرح و بررسی نکات و شرایط مربوط به دریافت امریه مربوط به قوه قضاییه بپردازیم.

شرایط امریه قوه قضاییه

شرایط امریه قوه قضاییه شامل تمام قوانین است که از سوی سازمان وظیفه عمومی و همچنین قوه قضاییه برای جذب نیروی امریه مقرر شده است. همانطور که میدانید سازمان وظیفه عمومی پنج دسته افراد را به عنوان واجدین شرایط و اولویت های اخذ امریه معرفی کرده است. این گروه ها شامل افراد متاهل، مشمولان معاف از رزم، افراد سرپرست خانوار، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی و اقوام درجه یک ایثارگران میباشد. علاوه بر این موارد سربازانی که به عنوان نیروی امریه پذیرفته میشوند نباید اعتیاد به مواد مخدر داشته باشند. عدم فساد اخلاقی، تابعیت جمهوری اسلامی ایران، نداشتن دشمنی و عناد با نظام جمهوری اسلامی و ... از جمله دیگر شرایط امریه قوه قضاییه میباشد که متقاضیان باید واجد آن ها باشند. این ها شرایط عمومی بود که از سوی سازمان وظیفه عمومی مقرر شده وعلاوه بر قوه قضاییه برای دریافت امریه سایر ارگان ها نیز مطرح است.

 شرایط اختصاصی برای جذب سرباز امریه

اما قوه قضاییه تعدادی شرایط اختصاصی را برای جذب سرباز امریه در نظر گرفته است که متقاضیان دریافت امریه این سازمان باید حتما آن شرایط را داشته باشند. اولین مورد از این شرایط اختصاصی که میتوان به آن اشاره کرد مربوط به مدرک تحصیلی مشمولان میباشد. با توجه به حوزه فعالیت این سازمان مشمولان باید مدرک تحصیلی مرتبط در یکی از رشته های حقوق، کامپیوتر، فقه و حقوق اسلامی، مدیریت اجرایی، مدیریت دولتی، مدیریت فرهنگی و هنری، الهیات و معارف اسلامی، علوم قضایی و حقوق و... را داشته باشند. همچنین مشمولان باید حداقل معدل 16 در آخرین مدرک تحصیلی خود شامل کارشناسی و بالاتر داشته باشند. یکی دیگر از شرایط و قوانین مربوط به امریه های قوه قضاییه این است که مشمولان تنها میتوانند در سازمان قوه قضاییه محل زندگی خود به عنوان امریه خدمت کنند، به عبارتی جذب امریه در این سازمان تنها به شکل بومی گزینی انجام میشود.

 

آرش بازدید : 39 چهارشنبه 18 تیر 1399 نظرات (0)

[caption id="attachment_8514" align="aligncenter" width="650"]حقوق و مزایای سربازان امریه قوه قضاییه جذب امریه در قوه قضاییه[/caption]

حقوق و مزایای سربازان امریه چجوری محاسبه میشه؟

وقتی شما از قوه قضاییه امریه میگیرید در واقع به عنوان بخشی از پرسنل این سازمان شروع به کار میکنید که این کار شما به عنوان خدمت سربازیتون در نظر گرفته میشه. یکی از سوالاتی که همیشه برای مشمولان و متقاضیان امریه مطرحه اینه که آیا سربازان امریه هم مثل کارمندان رسمی از حقوق و مزایا برخوردارن؟

در جواب به این سوال باید بگیم که سربازان وظیفه در هر پست و منصبی که باشن ماهانه مبلغی رو به عنوان حقوق دریافت میکنن که این مبلغ خیلی چشمگیر نیست ولی میتونه کمک هزینه ای باشه برای خرید پوشاک، هزینه های درمانی و رفت و آمد و... قوه قضاییه هم بر همین اساس مبلغی رو به عنوان حقوق سربازان امریه در نظر گرفته. البته ما نمیتونیم به طور دقیق حقوق این افراد رو مشخص کنیم چون حقوق سربازی تابعی از پارامتر های مختلفه و ممکنه مبلغش برای یه سرباز با سربازان دیگه فرق داشته باشه، که این پارامتر ها رو با هم بررسی میکنیم:

  • هر قدر مدرک تحصیلیتون بالاتر باشه میزان حقوق دریافتی هم بیشتر میشه چون درجه نظامی شما با توجه به مدرک مشخص میشه
  • تاهل یا عدم تاهل هم روی حقوق و مزایای سرباز امریه تاثیر داره. طبیعیه که سربازان متاهل مبلغ بیشتری رو دریافت میکنن.
  • درجه نظامی یکی دیگه از عواملیه که در مبلغ حقوق سربازان تاثیر داره، درجه نظامی سربازان با توجه به مدرک تحصیلیشون مشخص میشه و هر چقدر بالاتر باشه حقوقشون هم بیشتره.
  • سربازان متاهلی که فرزند دارن، به ازای هر فرزند مبلغی به حقوقشون اضافه میشه و حقوق بیشتری دریافت میکنن
  • فاصله محل زندگیتون تا محل خدمت هم یکی دیگه از عوامل موثر در مبلغ حقوق امریه است تا کمکی باشه برای هزینه های ایا و ذهاب سربازان، البته چون قوه قضاییه فقط از بین سربازان بومی نیرو میگیره پس این مورد تاثیر زیادی نداره.

طبق قوانین نظام وظیفه سازمان های امریه گیر از جمله قوه قضاییه نمیتونن هیچگونه قرادادی با سربازان امریه ببندن و این افراد باید در همون چهار چوب سازمان وظیفه حقوق و مزایا دریافت کنن. البته بعضی وقتها تشویقی های هم برای سربازان در نظر گرفته میشه. یکی از اهداف سازمانهای امریه گیر از جذب نیرو ی امریه صرفه جویی در هزینه های استخدام کارمند جدیده پس طبیعیه که حقوق سربازان امریه کمتر از کارمندان رسمی باشه.

ولی بیشتر از اینکه حقوق دوره امریه سربازی اهمیت داشته باشه مزیت هایی که برای مشمولان به دنبال داره مطرحه. بعض از این مزیت های به ترتیب زیره:

  • سربازان امریه در قوه قضاییه لباس شخصی میپوشن و نیازی نیست با لباس فرم در محل خدمتشون حاضر بشن.
  • سربازان امریه با خدمت در بخش های اداری تجربه حضور در محیط کار رو کسب میکنن.
  • دوره خدمت سربازان امریه که دو ساله به عنوان سابقه کاریشون در نظر گرفته میشه و بعدا میتونن از اون برای استخدام و پیدا کردن شغل استفاده کنن.
  • سربازان امریه از فعالیت های نظامی و خدمت در مرزها و ... معاف میشن و محل خدمتشون تحت نظارت قوه قضایه مشخص میشه.

مدارک امریه قوه قضاییه

مدارک امریه قوه قضاییه موضوع مهمی است که برای بسیاری متقاضیان امریه این سازمان سوالاتی را به همراه داشته است. لذا در این قسمت به شرح لیست این مدارک میپردازیم. همانطور که قبلا گفتیم یکی از مهم ترین مدارک مربوط به مدرک تحصیلی مشمولان میباشد. متقاضیان باید دارای مدرک تحصیلی در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا بالاتر و در رشته های مرتبط با حوزه فعالیت این سازمان همچون حقوق، الهیات و معارف اسلامی و... باشند. مدارک شناسایی همچون تصویر کارت ملی، شناسنامه، وضعیت تاهل و ... نیز از دیگر مدارک مورد نیاز برای امریه قوه قضاییه میباشد. افرادی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند باید گواهی و معرفی نامه این سازمان ها را ارائه دهند. معرفی نامه از بنیاد شهید از جمله دیگر مدارک لازم میباشد که بستگان ایثارگران باید آن را به قوه قضاییه ارائه دهند.

یکی از مهم ترین مدارک امریه قوه قضاییه که باید به این سازمان ارائه شود، برگه ی اعزام به خدمت مشمولان میباشد. نکته ای که درباره ی این برگه وجود دارد این است که متقاضیان باید چند ماه قبل از تاریخ امریه گیری قوه قضاییه برای دریافت این برگه و اعزام اقدام کنند. زیرا اگر این برگه به موقع به سازمان مربوطه تحویل داده نشود، مشمولان موفق به دریافت امریه قوه قضاییه نمیشوند.

مراحل پذیرش امریه قوه قضاییه

مراحل پذیرش امریه قوه قضاییه و اطلاع از آن یکی از دغدغه های مشمولان خدمت وظیفه عمومی میباشد. اولین گامی که متقاضیان باید برای دریافت امریه این سازمان بردارند، آگاهی از تاریح جذب امریه میباشد. مشمولان میتوانند با مراجعه به بخش کارگزینی سازمان مربوطه از این تاریخ آگاهی یابند. اطلاع از این تاریخ از آن جهت اهمیت دارد که تاریخ اعزام باید با تاریخ جذب امریه در قوه قضاییه محل زندگی مشمول یکی باشد. مرحله ی بعد از مراحل پذیرش امریه قوه قضاییه اقدام برای اعزام و ارسال دفترچه به سازمان وظیفه میباشد. زمانیکه برگه اعزام به خدمت برای مشمول ارسال شد باید بدون فوت وقت آن را به قوه قضاییه ارائه دهد. زیرا در امریه گیری اولویت با افرادی است که زودتر اقدام کرده اند. بعد از اینکه بررسی ها بر روی مدارک ارائه شده انجام شد، نتایج اعلام خواهد شد.

افرادی که موفق به دریافت امریه مربوط به قوه قضاییه شده اند میبایست در زمان تقسیم نیروها در پایان دوره آموزشی، گواهی مربوطه را به یگان خدمتی خود تحویل دهند.

ثبت نام امریه قوه قضاییه

ثبت نام امریه قوه قضاییه چگونه انجام میشود؟ این سوالی است که شاید برای شما هم پیش آمده باشد لذا در اینجا این مورد را مورد بررسی قرار میدهیم. افرادی که میخواهند سرباز امریه قوه قضاییه شوند برای ثبت نام باید به سامانه اینترنتی مربوط به جذب امریه این سازمان مراجعه کنند. افرادی که به این سامانه مراجعه میکنند باید یکسری فرم ها را تکمیل کنند. فرم هایی همچون تعهد نداشتن هیچگونه نسبت نسبی و سببی با کارکنان قوه قضاییه، و همچنین تعهد به 24 ماه خدمت از جمله این موارد میباشند. علاوه بر این مشمولان باید در زمان ثبت نام امریه قوه قضاییه مدارک مورد نیاز را که پیشتر به شرح آن ها پرداختیم برای این سازمان ارسال کند. بعد از به پایان رسیدن مراحل ثبت نام اینترنتی، یک کد رهگیری در اختیار مشمولان قرار میگیرد که باید آن را تا پایان تمام مراحل نزد خود نگه دارند.

 

سهمیه امریه قوه قضاییه

سهمیه امریه قوه قضاییه چیست؟ این سوالی است که ممکن است در ذهن بسیاری از مشمولان و متقاضیان دریافت امریه قوه قضاییه وجود داشته باشد. به طور کلی سازمان وظیفه عمومی کشور سالانه بخشی از نیروهای خود را به عنوان سرباز امریه در اختیار ادارات و ارگان ها قرار میدهد. قوه قضاییه نیز یکی از این سازمان هایی است که اقدام به جذب سرباز امریه میکند. سهمیه امریه قوه قضاییه هر سال با سال قبل متفاوت است و این امر به عوامل مختلفی بستگی دارد. به طور مثال زمانی که تعداد نیروهای سازمان وظیفه افزایش یابد این سازمان سهمیه های امریه مربوط به ادارات و ارگان ها را افزایش میدهد، از طرفی قوه قضاییه نیز با توجه به نیازسالانه خود به نیروی متخصص در حوزه حقوق، الهیات، کامپیوتر و... بخشی از آن را با همین سربازات امریه تکمیل میکند.

سوالات متداول

شرایط عمومی برای اخذ امریه کدامند؟

عدم فساد اخلاقی، تابعیت جمهوری اسلامی ایران، نداشتن دشمنی و عناد با نظام جمهوری اسلامی و ... از جمله دیگر شرایط امریه قوه قضاییه میباشد که متقاضیان باید واجد آن ها باشند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت امریه قوه قضاییه کدام است؟

افرادی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند باید گواهی و معرفی نامه این سازمان ها را ارائه دهند. معرفی نامه از بنیاد شهید از جمله دیگر مدارک لازم میباشد که بستگان ایثارگران باید آن را به قوه قضاییه ارائه دهند. برگه اعزام به خدمت از دیگر مدارک میباشد.

مدرک تحصیلی مورد نیاز برای اخذ امریه قوه قضاییه کدامند؟

مشمولان باید مدرک تحصیلی مرتبط در یکی از رشته های حقوق، کامپیوتر، فقه و حقوق اسلامی، مدیریت اجرایی، مدیریت دولتی، مدیریت فرهنگی و هنری، الهیات و معارف اسلامی، علوم قضایی و حقوق و... را داشته باشند.

خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره نظام وظیفه آویژه

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره نظام وظیفه آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره نظام وظیفه تلفنی و آنلاین به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .

 منبع: سامانه ثبت نام مشمولين متقاضي امريه سربازي در قوه قضاييه

 

آرش بازدید : 42 سه شنبه 10 تیر 1399 نظرات (0)

استخدام سربازان امریه

استخدام سربازان امریه در ارگان های امریه گیر

افرادی که به عنوان سرباز امریه به کار گرفته میشن باید دوره خدمتشون رو در ارگان های مربوطه بگذرونن. دوره خدمت سربازی برای سربازان امریه دو ساله است که این مدت بیشتر از دوره خدمت بقیه سربازان وظیفه است. دلیل این موضوع هم اینه که سربازان امریه معمولا از بین متقاضیانی انتخاب میشن که کسری خدمت نداشته باشن. ممکنه این سوال براتون پیش بیاد که چرا باید این دوره طولانی رو انتخاب کنیم؟ گذروندن دوره سربازی به شکل امریه مزیت های زیادی به دنبال داره و توجه کنید که مدت زمان خدمت شما به عنوان سرباز امریه به عنوان سابقه کاریتون در نظر گرفته میشه یعنی بعدا اگه خواستید برای استخدام در هر اداره ای اقدام کنید، میتونید این دو سال رو به عنوان سابقه کار ارائه بدین. ولی این به این معنی نیست که شما به استخدام سازمان امریه گیر در آمدید. بلکه طبق قانون نظام وظیفه عمومی هیچ کدام از ارگان های امریه گیر وظیفه و تعهدی برای استخدام سربازان امریه ندارن.

اغلب سازمانهای امریه گیر هم در زمان ثبت نام و پذیرش سربازان امریه این عدم تعهد رو عنوان میکنن و سربازان امریه بلافاصله بعد از پایان دوره امریه سربازیشون ترخیص میشن. ادامه فعالیت سربازان امریه ای که دوره خدمتشون به پایان رسیده خلاف قوانین نظام وظیفه است.

اما بعضی وقتها ممکنه بعد از پایان دوره سربازیتون، سازمانهای امریه گیر اقدام به استخدام نیرو کنن و با توجه به اینکه شما سابقه کار مرتبط رو داشتین احتمال استخدامتون وجود داره.

لیست سازمان ها و ارگانهای امریه گیر خدمت سربازی

در لیست زیر به برخی از سازمان های امریه گیر اشاره شده است. برای آگاهی بیشتر در مورد هر سازمان بر روی لینک مربوطه در جدول لطفا کلیک کنید.

سازمان ها یا وزارتخانه امریه گیرسازمان ها یا وزارتخانه امریه گیر
امریه وزارت نیرو امریه سرباز معلم
امریه نیروهای مسلح امریه وزارت نیرو
امریه سازمان انرژی اتمی امریه بنیاد شهید و امور ایثارگران
امریه وزارت دفاع امریه وزارت بهداشت
امریه شرکت های دانش بنیان امریه وزارت صنعت، معدن، تجارت
امریه وزارت نفت و شرکت گاز امریه جهاد کشاورزی
امریه وزارت راه و شهرسازی امریه سازمان ملی استاندارد
امریه قوه قضاییه امریه اداره اوقاف
امریه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی امریه وزارت علوم و تحقیقات
امریه سربازی اداره برق اامریه سازمان بهزیستی
امریه کمیته امداد امام خمینی امریه وزارت اقتصاد و دارایی
امریه وزارت ورزش و جوانان امریه استانداری ها
امریه نهاد ریاست جمهوری امریه سربازی شهرداری ها

امریه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و انواع آن

به طور کلی ، یکی از ایده آل ترین یگان هایی که می توان دوران خدمت سربازی را در آن گذراند ، سپاه است ! این شرایط ، در صورت گرفتن پذیرش یا امریه ، راحت تر هم می شود . و اساسا ، دو نوع اصلی امریه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وجود دارد : امریه سپاه

  1. امریه در دستگاه های نظامی
  2. امریه در دستگاه های غیر نظامی

انتخاب هر یک از موارد بالا ، پروسه و روند خاص خودش را داراست . و برای رسیدن به هر یک ، راه متفاوتی را باید طی کنید . دو راهی که به نتایج متفاوتی نیز ختم می شوند ! برای اطلاع از جزییات این پروسه و زمان بندی مراجعه و نیز ، مدارک مورد نیاز ، می توانید با متخصصین ما در مرکز مشاوره آویژه دانش تماس بگیرید .

پذیرش سپاه

در نوع اول امریه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، شما با پیچیدگی های زیادی روبرو نیستید . و نیاز به کفش آهنی ندارید ! برای اینکه در دستگاه های نظامی سپاه امریه و پذیرش بگیرید ، همین که یک بسیجی ساده باشید کفایت می کند !

شرایط دریافت امریه سربازی در سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران

  • نداشتن غیبت: که یکی از مهم ترین شروط دریافت امریه به حساب می آید. این شرط برای دریافت همه ی امریه های سربازی در سازمان های مختلف یکسان می باشد.

  • سابقه ی بسیج عادی یا بسیج فعال داشته باشید .

  •  به دفاتر منابع نیروی زمینی سپاه ، قرارگاه خاتم الانبیا ، سپاه های استانی ، نواحی بسیج مراجعه کنید و درخواست پذیرش بدهید .

  • دارا بودن کارت سبز ( گذراندن دوره تکمیلی بسیج یا داشتن کفایت از آموزش ) . توجه داشته باشید که در همه ارگان ها کارت سبز الزامی نیست ، ولی داشتن آن شانس بیشتری را در احتمال پذیرش شما دارد .

  • داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با نیاز سپاه پاسداران: نوع مدرک تحصیلی و رشته ی مشمول یکی از شرایط مهم تلقی می شود. زیرا در اطلاعیه سازمان ها برای جذب سرباز امریه، رشته های مورد نیاز نیز اعلام می شود تا مشمولین از آن ها مطلع شوند.

  • داشتن سابقه فعالیت در بسیج: سابقه بسیج می تواند به مشمولین این فرصت را بدهد تا برای دریافت امریه در سپاه اقدام کنند. زیرا بسیجی بودن برای این سازمان یک اولویت مهم به حساب می آید.

  • عضو بودن در سازمان بهزیستی و کمیته امداد: اعضای این سازمان های حمایتی می توانند برای دریافت امریه در سپاه اقدام کنند.

  • فرزندان جانبازان، شهدا و ایثارگران: این افراد در اولویت دریافت امریه خدمت سربازی خواهند بود. به ویژه سپاه پاسداران نیز این افراد در اولویت لیست خود قرار داده است.

  • مشمولین ازدواج کرده و دارای فرزند: متقاضیان همسردار و دارای فرزند در اولویت دریافت امریه در سازمان های مختلف به ویژه سپاه نیز می باشند.

    منبع: منابع نیروی زمینی سپاه

آرش بازدید : 46 یکشنبه 08 تیر 1399 نظرات (0)

سازمان های امریه گیر

چرا امریه گرفتن تصمیم درستی نیست؟

آقایون بعد از اینکه به سن سربازی میرسن دست به کارهای عجیب و غریب زیادی میزنن تا شاید از سربازی معاف شن یا حتی این دوره رو کوتاه تر کنن. در این بین بعضی از مشمولان هم هستن که به جای خدمت در پادگان های نظامی، امریه سربازی رو انتخاب میکنن که بتونن دوره سربازیشون رو مثل کارمندای اداری بگذرونن غافل از اینکه امریه سربازی میتونه چه چالش هایی رو براشون به همراه داشته باشه. همه ی ما میدونیم که امریه سربازی مزیت های زیادی داره مثلا سربازان امریه لازم نیست خدمات رزمی انجام بدن یا از ماموریت و پست و... خبری نیست ولی با وجود همه ی این مزیت ها گرفتن امریه سربازی برای بعضی از مشمولان تصمیم درستی نیست که دلایلش رو در ادامه آوردیم:

  • مدت زمان خدمت به عنوان سرباز امریه معمولا 24 ماهه که این زمان، از مدت خدمت سربازی در پادگانها بیشتره. سازمان های امریه گیر تعهدی هم از شما میگیرن که شما رو ملزم به گذروندن این دوره دو ساله میکنه. پس این دوره طولانی میتونه مغایر با اهداف مشمولان( مثل ادامه تحصیل، خروج از کشور و...) باشه.
  • یکی دیگه از موضوعاتی که تصمیم برای گرفتن امریه سربازی رو به چالش میکشه اینه که شما بعد از امریه شدن نمیتونید از کسری های خدمت مثل کسری ایثارگری، کسری بسیج فعال و... استفاده کنید.
  • شما بعد از امریه شدن امکان تغییر محل خدمتتون رو ندارید و محل خدمتتون توسط سازمان امریه مبوطه مشخص میشه. این درحالیه که بقیه سربازان معمولا میتونن جابجایی و تغییر محل خدمت داشته باشن.

سربازی چگونه است؟

همانطور که میدانید مشمولین خدمت سربازی برای گرفتن امریه باید به یکی از سازمان ها یا ارگان های امریه گیر نظیر میراث فرهنگی وگردشگری ، سازمان ثبت اسناد و املاک ، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ، سازمان گسترش ونوسازی صنایع ، وزارت اموزش وپرورش تهران ، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ، وزارت کار و امور اجتماعی کشور ، وزارت صنایع و معادن ، وزارت مسکن و شهرسازی ، وزارت نفت ایران و … مراجعه کنند . که هر کدام از ارگان ها دارای شرایط خاص خود است. سپاه یکی از بهترین ارگان هایی است که مشمولان می توانند دوران خدمت سرلازی خود را در انجا به صورت امریه بگذرانند . سپاه با شرایط و ضوابط خاص خود مشمولین سربازی را به عنوان امریه میپذیرد.

آشنایی با سپاه پاسداران

سپاه با هدف حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامی و تامین نیاز نظامی کشور در کنار ارتش و همچنین آبادانی شهرها و روستاها تشکیل گردیده است . در راس این نهاد نظامی پس از فرماندهی کل قوا و ستاد نیروهای مسلح ، ستاد مشترک سپاه پاسداران قرار دارد و به بخشهای نیروی زمینی ، نیروی هوایی ، نیروی دریایی ، قرارگاه سازندگی ، نیروی مقاومت و نیروی قدس تقسیم شده که هر یک نقش مهمی در حفظ و آبادانی کشور ایفا می نمایند .

پذیرش سپاه

در نوع اول امریه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، شما با پیچیدگی های زیادی روبرو نیستید . و نیاز به کفش آهنی ندارید ! برای اینکه در دستگاه های نظامی سپاه امریه و پذیرش بگیرید ، همین که یک بسیجی ساده باشید کفایت می کند !

شرایط این نوع از پذیرش و امریه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عبارت است از :

  1. نداشتن غیبت
  2. داشتن حداقل ۶ سابقه بسیج
  3. گذراندن دوره تکمیلی بسیج ( و داشتن کارت سبز )

در صورتی که مجموع شرایط بالا را دارید ، به شما تبریک می گوییم ! حالا می توانید به راحتی در یکی از پادگان های نزدیک سپاه در شهر خودتان ، پذیرش بگیرید .

منبع: پذیرش امریه 

آرش بازدید : 221 یکشنبه 08 تیر 1399 نظرات (0)

 امریه سربازی

دیپلمه ها هم میتوانند امریه سربازی بگیرند

امریه سربازی یه نوعی از سربازیه که در اون با مجوز سازمان وظیفه، بعضی از ادارات و سازمان ها از بین افراد متخصص و فارغ التحصیلان دانشگاه ها اقدام به جذب نیرو میکنن. این نیروها ضمن گذروندن دوره سربازیشون تو این ادارات، دانش و مهارتشون رو در راستای پیشرفت سازمانهای امریه گیر به کار میگیرن. همین موضوع باعث شده که مدرک و رشته تحصیلی مشمولان یکی از شرایط سازمان های امریه گیر برای جذب نیرو باشه. با وجود اینکه جذب سرباز امریه معمولا از بین دانش آموخته های دوره های کارشناسی و بالاتر انجام میشه ولی به این معنا نیست که مشمولان با مدرک دیپلم و فوق دیپلم هیچ شانسی برای امریه شدن ندارن.

بعضی از سازمانها مثل سپاه پاسداران از جمله ارگانهای امریه گیری هستند که حتی از بین مشمولان دیپلمه هم سرباز امریه میگیرن. ولی ممکنه این ادارات شرایط خاصی رو در نظر گرفته باشن که داشتن این شرایط هم برای امریه شدن ضروری باشه. مثلا متقاضیان امریه سپاه باید سابقه حضور در بسیج رو داشته باشن تا بتونن جذب این ارگان بشن.

متقاضیان اخذ امریه سربازی با هر مدرک تحصیلی که باشن باید شرایط زیر رو در زمان ثبت نام در نظر بگیرن:

  • نداشتن غیبت و ارائه برگه اعزام به خدمت بدون مهر غیبت
  • ارائه درخواست امریه فقط به یک ارگان، در غیر این صورت درخواست شما باطل میشه
  • ارائه درخواست به ادارات موجود در محل زندگی چون پذیرش معمولا از بین افراد بومی هر منطقه انجام میشه.

آشنایی با سپاه

سپاه با هدف حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامی و تامین نیاز نظامی کشور در کنار ارتش و همچنین آبادانی شهرها و روستاها تشکیل گردیده است . در راس این نهاد نظامی پس از فرماندهی کل قوا و ستاد نیروهای مسلح ، ستاد مشترک سپاه پاسداران قرار دارد و به بخشهای نیروی زمینی ، نیروی هوایی ، نیروی دریایی ، قرارگاه سازندگی ، نیروی مقاومت و نیروی قدس تقسیم شده که هر یک نقش مهمی در حفظ و آبادانی کشور ایفا می نمایند .

لیست سازمان ها و ارگانهای امریه گیر خدمت سربازی

در لیست زیر به برخی از سازمان های امریه گیر اشاره شده است. برای آگاهی بیشتر در مورد هر سازمان بر روی لینک مربوطه در جدول لطفا کلیک کنید.

سازمان ها یا وزارتخانه امریه گیرسازمان ها یا وزارتخانه امریه گیر
امریه وزارت نیرو امریه سرباز معلم
امریه نیروهای مسلح امریه وزارت نیرو
امریه سازمان انرژی اتمی امریه بنیاد شهید و امور ایثارگران
امریه وزارت دفاع امریه وزارت بهداشت
امریه شرکت های دانش بنیان امریه وزارت صنعت، معدن، تجارت
امریه وزارت نفت و شرکت گاز امریه جهاد کشاورزی
امریه وزارت راه و شهرسازی امریه سازمان ملی استاندارد
امریه قوه قضاییه امریه اداره اوقاف
امریه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی امریه وزارت علوم و تحقیقات
امریه سربازی اداره برق اامریه سازمان بهزیستی
امریه کمیته امداد امام خمینی امریه وزارت اقتصاد و دارایی
امریه وزارت ورزش و جوانان امریه استانداری ها
امریه نهاد ریاست جمهوری امریه سربازی شهرداری ها

شرایط دریافت امریه سربازی سپاه

  •  سابقه ی بسیج عادی یا بسیج فعال داشته باشید .
  • مشمول مورد نظر باید مدرک تحصیلی (رشته یا تخصص مورد نیاز سپاه) داشته باشد .
  •  به دفاتر منابع نیروی زمینی سپاه ، قرارگاه خاتم الانبیا ، سپاه های استانی ، نواحی بسیج مراجعه کنید و درخواست پذیرش بدهید .
  • فرد تقاضا کننده نباید غیبت سربازی داشته باشد .
  • دارا بودن کارت سبز ( گذراندن دوره تکمیلی بسیج یا داشتن کفایت از آموزش ) . توجه داشته باشید که در همه ارگان ها کارت سبز الزامی نیست ، ولی داشتن آن شانس بیشتری را در احتمال پذیرش شما دارد .

همانطور که میدانید : مشمولین برای دریافت امریه سربازی سپاه به علت دشوار بودن بعضی شروط برای داشتن بعضی از شرایط باید از چند سال قبل از اعزام به فکر باشند .

مراحل گرفتن امریه سربازی سپاه

  1. پست کردن دفترچه اعزام به خدمت سربازی
  2. دریافت برگه ی اعزام به خدمت نظام وظیفه از طریق پست

توجه : مشمولین خدمت سربازی که برای خدمت در سپاه اقدام کرده اند میبایست دوماه پیش از تاریخ اعزام به خدمت سربازی به دفاتر منابع نیروی انسانی ، نیروی زمینی سپاه ، قرارگاه خاتم الانبیاء ، سپاه های استانی و نواحی بسیج مراجعه کنند .

مدارک لازم برای امریه سربازی سپاه

  • اصل و کپی برگه ی اعزام به خدمت سربازی
  • کپی شناسنامه و کارت ملی مشمول سربازی
  • اصل و کپی کارت بسیج عادی یا فعال
  • اصل و کپی کارت دوره تکمیلی
  • سابقه ی بسیج

توجه : مشمولان نظام وظیفه دقت کنند که مهلت ارائه مدارک به سازمان وظیفه عمومی فقط ۱۲ ماه از زمان فارغ التحصیلی خواهد بود .

مزایای گرفتن امریه سربازی سپاه

  • طی نکردن دوره ی آموزشی خدمت نظام وظیفه برای مشمولان خدمت سربازی
  • یکی از راحت ترین ارگان ها و سازمان ها برای گرفتن و دریافت امریه مشمولین سربازی ، سپاه است .
  • برای گرفتن امریه در سپاه نیازی به مدرک تحصیلی خاصی نیست ولیکن در دریافت امریه نظام وظیفه در ارگان ها و سازمان های دیگر نظیر وزارت نفت ایران ، وزارت آموزش و پرورش ، وزارت کار و امور اجتماعی ، وزارت صنایع و معادن ، وزارت نیرو و … این مزیت وجود نخواهد داشت .
  •  محل خدمت در امریه سپاه به اختیار و انتخاب مشمولان نظام وظیفه است .
  • مشمولین نظام وظیفه در صورت نداشتن غیبت می توانند از تمام کسری های خدمت دوران سربازی خود استفاده کنند .
  • برای گرفتن امریه سربازی سپاه الزامی وجود ندارد که مشمول مورد نظر عضو خانواده ی جانباز ، شاهد و کمیته امداد باشد این در صورتی است که در قوانین امریه سربازی همچین مزیتی وجود ندارد .

نکات مهم امریه سربازی سپاه :

  • مشمولین خدمت سربازی برای دریافت امریه سربازی سپاه باید با دانشگاه مورد نظر تسویه کنند و نامه تسویه حساب را از دانشگاه به سازمان نظام وظیفه عمومی ارسال کنند .
  •  بعد از ارسال مدارک به سازمان وظیفه عمومی ، برگ سبز به نشانی منزل شما ارسال خواهد شد و شما می توانید از زمان دقیق اعزام خود به مراکز نظامی بر روی برگ سبز آگاه شوید .
  •  با این سازمان تنها به صورت تلفنی می توانید ارتباط برقرار کنید زیرا سایت مشخصی برای سازمان وظیفه عمومی وجود ندارد .
  • اولویت دریافت امریه برای مشمولان نظام وظیفه بر اساس زمان مراجعه می باشد . به تقاضا کنندگان دریافت امریه سربازی توصیه میشود با توجه به محدودیت ارگان ها و یا سازمان های دولتی در پذیرش امریه سربازی ، بلافاصله پس از دریافت برگه ی سبز آن را به سازمان وظیفه عمومی تحویل دهند .

منبع : دریافت برگه ی سبز

آرش بازدید : 39 شنبه 07 تیر 1399 نظرات (0)

کسر خدمت برای سربازان امریه

امکان استفاده از کسر خدمت برای سربازان امریه وجود دارد

یکی از موضوعاتی که همیشه برای سربازان امریه سوالات و چالش هایی رو به دنبال داشته امکان یا عدم امکان استفاده از کسری های خدمت سربازی مثل کسری بسیج، کسری ایثارگری و... است. همونجور که میدونید طبق قوانین نظام وظیفه سربازانی که به عنوان امریه در ادارات دولتی یا غیر دولتی به کار گرفته میشن، باید دو سال در خدمت این ادارات باشن که این موضوع باعث میشه سربازان امریه معمولا از بین کسانی انتخاب بشن که کسری خدمت ندارن. البته این موضوع به طور مطلق درست نیست یعنی ممکنه یه سازمانی به سربازان امریه ای خودش امکان استفاده از کسری خدمت رو بده. پس این امر به نوع ارگان مورد نظرتون هم بستگی داره.

بعضی از مشمولانی که کسری خدمت دارن برای اینکه بتونن از یه ارگان امریه بگیرن، داشتن کسری خدمت رو کتمان میکنن که همین موضوع باعث بروز مشکلاتی در آینده میشه چون اگه بعدا مشخص بشه که فردی کسری خدمت داشته و این موضوع رو پنهان کرده جریمه میشه و باید به سازمان مربوطه خسارت بده چون به هر حال این سازمان هم برای جذب این افراد هزینه هایی صرف کرده.

بعضی وقتها با مواردی مواجه میشیم که سرباز امریه بعد از اینکه دوره امریه خودش رو شروع کرده، متوجه شده که میتونه از کسری خدمت استفاده کنه. در اینجور مواردی هم سربازان میتونن از کسری خدمت استفاده کنن. این افراد برای استفاده از کسری خدمت باید به یگان دوره آموزشیشون برن تا کسری خدمت اعمال بشه و تاریخ دقیق ترخیصشون از خدمت تو سامانه وظیفه عمومی ثبت بشه.

شرایط دریافت امریه سربازی سپاه

  •  سابقه ی بسیج عادی یا بسیج فعال داشته باشید .
  • مشمول مورد نظر باید مدرک تحصیلی (رشته یا تخصص مورد نیاز سپاه) داشته باشد .
  •  به دفاتر منابع نیروی زمینی سپاه ، قرارگاه خاتم الانبیا ، سپاه های استانی ، نواحی بسیج مراجعه کنید و درخواست پذیرش بدهید .
  • فرد تقاضا کننده نباید غیبت سربازی داشته باشد .
  • دارا بودن کارت سبز ( گذراندن دوره تکمیلی بسیج یا داشتن کفایت از آموزش ) . توجه داشته باشید که در همه ارگان ها کارت سبز الزامی نیست ، ولی داشتن آن شانس بیشتری را در احتمال پذیرش شما دارد .

همانطور که میدانید : مشمولین برای دریافت امریه سربازی سپاه به علت دشوار بودن بعضی شروط برای داشتن بعضی از شرایط باید از چند سال قبل از اعزام به فکر باشند .

مراحل گرفتن امریه سربازی سپاه

  1. پست کردن دفترچه اعزام به خدمت سربازی
  2. دریافت برگه ی اعزام به خدمت نظام وظیفه از طریق پست

توجه : مشمولین خدمت سربازی که برای خدمت در سپاه اقدام کرده اند میبایست دوماه پیش از تاریخ اعزام به خدمت سربازی به دفاتر منابع نیروی انسانی ، نیروی زمینی سپاه ، قرارگاه خاتم الانبیاء ، سپاه های استانی و نواحی بسیج مراجعه کنند .

مدارک لازم برای امریه سربازی سپاه

  • اصل و کپی برگه ی اعزام به خدمت سربازی
  • کپی شناسنامه و کارت ملی مشمول سربازی
  • اصل و کپی کارت بسیج عادی یا فعال
  • اصل و کپی کارت دوره تکمیلی
  • سابقه ی بسیج

توجه : مشمولان نظام وظیفه دقت کنند که مهلت ارائه مدارک به سازمان وظیفه عمومی فقط ۱۲ ماه از زمان فارغ التحصیلی خواهد بود .

مزایای گرفتن امریه سربازی سپاه

  • طی نکردن دوره ی آموزشی خدمت نظام وظیفه برای مشمولان خدمت سربازی
  • یکی از راحت ترین ارگان ها و سازمان ها برای گرفتن و دریافت امریه مشمولین سربازی ، سپاه است .
  • برای گرفتن امریه در سپاه نیازی به مدرک تحصیلی خاصی نیست ولیکن در دریافت امریه نظام وظیفه در ارگان ها و سازمان های دیگر نظیر وزارت نفت ایران ، وزارت آموزش و پرورش ، وزارت کار و امور اجتماعی ، وزارت صنایع و معادن ، وزارت نیرو و … این مزیت وجود نخواهد داشت .
  •  محل خدمت در امریه سپاه به اختیار و انتخاب مشمولان نظام وظیفه است .
  • مشمولین نظام وظیفه در صورت نداشتن غیبت می توانند از تمام کسری های خدمت دوران سربازی خود استفاده کنند .
  • برای گرفتن امریه سربازی سپاه الزامی وجود ندارد که مشمول مورد نظر عضو خانواده ی جانباز ، شاهد و کمیته امداد باشد این در صورتی است که در قوانین امریه سربازی همچین مزیتی وجود ندارد .

نکات مهم امریه سربازی سپاه :

  • مشمولین خدمت سربازی برای دریافت امریه سربازی سپاه باید با دانشگاه مورد نظر تسویه کنند و نامه تسویه حساب را از دانشگاه به سازمان نظام وظیفه عمومی ارسال کنند .
  •  بعد از ارسال مدارک به سازمان وظیفه عمومی ، برگ سبز به نشانی منزل شما ارسال خواهد شد و شما می توانید از زمان دقیق اعزام خود به مراکز نظامی بر روی برگ سبز آگاه شوید .
  •  با این سازمان تنها به صورت تلفنی می توانید ارتباط برقرار کنید زیرا سایت مشخصی برای سازمان وظیفه عمومی وجود ندارد .
  • اولویت دریافت امریه برای مشمولان نظام وظیفه بر اساس زمان مراجعه می باشد . به تقاضا کنندگان دریافت امریه سربازی توصیه میشود با توجه به محدودیت ارگان ها و یا سازمان های دولتی در پذیرش امریه سربازی ، بلافاصله پس از دریافت برگه ی سبز آن را به سازمان وظیفه عمومی تحویل دهند .
  • امریه سربازی سپاه ، همانطور که میدانید مشمولین خدمت سربازی برای گرفتن امریه باید به یکی از سازمان ها یا ارگان های امریه گیر نظیر میراث فرهنگی وگردشگری ، سازمان ثبت اسناد و املاک ، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ، سازمان گسترش ونوسازی صنایع ، وزارت اموزش وپرورش تهران ، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ، وزارت کار و امور اجتماعی کشور ، وزارت صنایع و معادن ، وزارت مسکن و شهرسازی ، وزارت نفت ایران و … مراجعه کنند . که هر کدام از ارگان ها دارای شرایط است ‌. سپاه یکی از بهترین ارگان هایی است که مشمولان می توانند دوران خدمت سرلازی خود را در انجا به صورت امریه بگذرانند . سپاه با شرایط و ضوابط خاص خود مشمولین سربازی را به عنوان امریه میپذیرد .

    آشنایی با سپاه

    سپاه با هدف حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامی و تامین نیاز نظامی کشور در کنار ارتش و همچنین آبادانی شهرها و روستاها تشکیل گردیده است . در راس این نهاد نظامی پس از فرماندهی کل قوا و ستاد نیروهای مسلح ، ستاد مشترک سپاه پاسداران قرار دارد و به بخشهای نیروی زمینی ، نیروی هوایی ، نیروی دریایی ، قرارگاه سازندگی ، نیروی مقاومت و نیروی قدس تقسیم شده که هر یک نقش مهمی در حفظ و آبادانی کشور ایفا می نمایند .

    منبع: منبع:  شرایط و ضوابط امریه 

آرش بازدید : 28 شنبه 07 تیر 1399 نظرات (0)

استخدام سربازان امریه

افرادی که به عنوان سرباز امریه به کار گرفته میشن باید دوره خدمتشون رو در ارگان های مربوطه بگذرونن. دوره خدمت سربازی برای سربازان امریه دو ساله است که این مدت بیشتر از دوره خدمت بقیه سربازان وظیفه است. دلیل این موضوع هم اینه که سربازان امریه معمولا از بین متقاضیانی انتخاب میشن که کسری خدمت نداشته باشن. ممکنه این سوال براتون پیش بیاد که چرا باید این دوره طولانی رو انتخاب کنیم؟ گذروندن دوره سربازی به شکل امریه مزیت های زیادی به دنبال داره و توجه کنید که مدت زمان خدمت شما به عنوان سرباز امریه به عنوان سابقه کاریتون در نظر گرفته میشه یعنی بعدا اگه خواستید برای استخدام در هر اداره ای اقدام کنید، میتونید این دو سال رو به عنوان سابقه کار ارائه بدین. ولی این به این معنی نیست که شما به استخدام سازمان امریه گیر در آمدید. بلکه طبق قانون نظام وظیفه عمومی هیچ کدام از ارگان های امریه گیر وظیفه و تعهدی برای استخدام سربازان امریه ندارن.

اغلب سازمانهای امریه گیر هم در زمان ثبت نام و پذیرش سربازان امریه این عدم تعهد رو عنوان میکنن و سربازان امریه بلافاصله بعد از پایان دوره امریه سربازیشون ترخیص میشن. ادامه فعالیت سربازان امریه ای که دوره خدمتشون به پایان رسیده خلاف قوانین نظام وظیفه است.

اما بعضی وقتها ممکنه بعد از پایان دوره سربازیتون، سازمانهای امریه گیر اقدام به استخدام نیرو کنن و با توجه به اینکه شما سابقه کار مرتبط رو داشتین احتمال استخدامتون وجود داره.

شرایط دریافت امریه

  •  سابقه ی بسیج عادی یا بسیج فعال داشته باشید .
  • مشمول مورد نظر باید مدرک تحصیلی (رشته یا تخصص مورد نیاز سپاه) داشته باشد .
  •  به دفاتر منابع نیروی زمینی سپاه ، قرارگاه خاتم الانبیا ، سپاه های استانی ، نواحی بسیج مراجعه کنید و درخواست پذیرش بدهید .
  • فرد تقاضا کننده نباید غیبت سربازی داشته باشد .
  • دارا بودن کارت سبز ( گذراندن دوره تکمیلی بسیج یا داشتن کفایت از آموزش ) . توجه داشته باشید که در همه ارگان ها کارت سبز الزامی نیست ، ولی داشتن آن شانس بیشتری را در احتمال پذیرش شما دارد .

همانطور که میدانید : مشمولین برای دریافت امریه سربازی سپاه به علت دشوار بودن بعضی شروط برای داشتن بعضی از شرایط باید از چند سال قبل از اعزام به فکر باشند .

مراحل گرفتن امریه

  1. پست کردن دفترچه اعزام به خدمت سربازی
  2. دریافت برگه ی اعزام به خدمت نظام وظیفه از طریق پست

توجه : مشمولین خدمت سربازی که برای خدمت در سپاه اقدام کرده اند میبایست دوماه پیش از تاریخ اعزام به خدمت سربازی به دفاتر منابع نیروی انسانی ، نیروی زمینی سپاه ، قرارگاه خاتم الانبیاء ، سپاه های استانی و نواحی بسیج مراجعه کنند .

مدارک لازم برای امریه

  • اصل و کپی برگه ی اعزام به خدمت سربازی
  • کپی شناسنامه و کارت ملی مشمول سربازی
  • اصل و کپی کارت بسیج عادی یا فعال
  • اصل و کپی کارت دوره تکمیلی
  • سابقه ی بسیج

توجه : مشمولان نظام وظیفه دقت کنند که مهلت ارائه مدارک به سازمان وظیفه عمومی فقط ۱۲ ماه از زمان فارغ التحصیلی خواهد بود .

مزایای گرفتن امریه

  • طی نکردن دوره ی آموزشی خدمت نظام وظیفه برای مشمولان خدمت سربازی
  • یکی از راحت ترین ارگان ها و سازمان ها برای گرفتن و دریافت امریه مشمولین سربازی ، سپاه است .
  • برای گرفتن امریه در سپاه نیازی به مدرک تحصیلی خاصی نیست ولیکن در دریافت امریه نظام وظیفه در ارگان ها و سازمان های دیگر نظیر وزارت نفت ایران ، وزارت آموزش و پرورش ، وزارت کار و امور اجتماعی ، وزارت صنایع و معادن ، وزارت نیرو و … این مزیت وجود نخواهد داشت .
  •  محل خدمت در امریه سپاه به اختیار و انتخاب مشمولان نظام وظیفه است .
  • مشمولین نظام وظیفه در صورت نداشتن غیبت می توانند از تمام کسری های خدمت دوران سربازی خود استفاده کنند .
  • برای گرفتن امریه سربازی سپاه الزامی وجود ندارد که مشمول مورد نظر عضو خانواده ی جانباز ، شاهد و کمیته امداد باشد این در صورتی است که در قوانین امریه سربازی همچین مزیتی وجود ندارد .

نکات مهم امریه سربازی  :

  • مشمولین خدمت سربازی برای دریافت امریه سربازی سپاه باید با دانشگاه مورد نظر تسویه کنند و نامه تسویه حساب را از دانشگاه به سازمان نظام وظیفه عمومی ارسال کنند .
  •  بعد از ارسال مدارک به سازمان وظیفه عمومی ، برگ سبز به نشانی منزل شما ارسال خواهد شد و شما می توانید از زمان دقیق اعزام خود به مراکز نظامی بر روی برگ سبز آگاه شوید .
  •  با این سازمان تنها به صورت تلفنی می توانید ارتباط برقرار کنید زیرا سایت مشخصی برای سازمان وظیفه عمومی وجود ندارد .
  • اولویت دریافت امریه برای مشمولان نظام وظیفه بر اساس زمان مراجعه می باشد . به تقاضا کنندگان دریافت امریه سربازی توصیه میشود با توجه به محدودیت ارگان ها و یا سازمان های دولتی در پذیرش امریه سربازی ، بلافاصله پس از دریافت برگه ی سبز آن را به سازمان وظیفه عمومی تحویل دهند .

 

منبع: سازمان وظیفه عمومی

آرش بازدید : 26 پنجشنبه 05 تیر 1399 نظرات (0)

حقوق و مزایا سربازان امریه

میدونیم که خدمت سربازی برای سربازان امریه راحت تره و این افراد مثل کارمندای یه اداره و فقط در ساعات اداری در محل خدمت خودشون حاضر میشن. علاوه بر این یکی از موضوعاتی که ممکنه شما رو به سمت گرفتن امریه سربازی تشویق کنه این تصوره که حقوق دریافتی سربازان امریه بیشتر از بقیه سربازان وظیفه است. ولی این تصور درستی نیست چون در واقع هدف سازمان های امریه گیر جذب نیروی متخصص از بین مشمولان و کاهش هزینه های مربوط به استخدام رسمی نیرو است و حقوقی که به سربازان امریه داده میشه هم مثل بقیه سربازان وظیفه است شاید کمی بیشتر.

از طرفی حقوقی که از طرف سازمان وظیفه به سربازان داده میشه درواقع کمک هزینه ای برای ایاب و ذهاب، پوشاک، هزینه های درمانی و.. است. ولی مبلغ این حقوق خیلی زیاد نیست و با توجه به بعضی از شرایط مشخص میشه؛ مثلا:

  • حقوق دریافتی سربازان متاهل بیشتر از بقیه سربازان است.
  • هر چه مدرک تحصیلی و درجه نظامی سربازان بالاتر باشه، حقوق بیشتری هم میگیرن.
  • فاصله محل خدمت تا محل زندگی یکی دیگه از عوامل تاثیر گذاره که با توجه به اینکه سربازان امریه معمولا از بین افراد بومی انتخاب میشن، پس تاثیر زیادی روی حقوق این افراد نداره.
  • داشتن فرزند هم میتونه در افزایش حقوق برای سربازان متاهل تاثیر بگذاره.
  • و...

پس به طور کلی نمیتوان گفت حقوق و مزایای سربازان امریه مثل کارمندان سازمان های امریه گیر حساب میشه.

ارگان های امریه بگیر قسمت اول :

  • امریه سپاه
  • سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی
  • سازمان گسترش ونوسازی صنایع ایران
  • سازمان حفاظت محیط زیست کل کشور
  • سازمان بهزیستی کل کشور
  • سازمان آموزش فنی وحرفه ای کل کشور
  • سازمان بازرسی کل کشور
  • سازمان هواپیمایی کشوری
  • سازمان مدیرت و برنامه ریزی کل کشور
  • سازمان انرژی اتمی
  • سازمان ثبت اسناد و املاک کل کشور
  • سازمان زندانها و اقدامات تامینی
  • سازمان نوسازی مدارس
  • سازمان جنگلها و مراتع
  • سازمان تبلیغات
  • وزارت جهاد کشاورزی
  • وزارت نیرو
  • وزارت صنعت و معدن
  • وزارت نفت
  • وزارت مسکن و شهرسازی
  • وزارت کار و امور اجتماعی
  • وزارت اموزش و پرورش کل کشور
  • وزارت راه و ترابری

مدارک امریه شامل چه مدارکی میشود؟

مدارک امریه سپاه باید به تایید این مرکز رسیده تا مشمول بتواند مراحل بعدی گرفتن امریه سپاه را پشت سر بگذارد. به همین منظور اطلاع پیدا کردن از لیست مدارک امریه سپاه مسئله ی مهمی است که باید با دقت آن ها را مطالعه کرده و برای جمع آوری آن ها سریعا اقدام کنید. اما در نظر داشته باشید که مدارک کافی دلیل محکمی برای دریافت امریه نخواهد بود. شما عزیزان متقاضی باید قبل از آماده سازی مدارک مورد نیاز، شرایط لازم برای دریافت امریه هر سازمان را به طور ویژه مطالعه کرده و از الزامات و قوانین آن ها مطلع شوید. سپس برای آماده سازی مدارک اقدام کنید.

آرش بازدید : 41 پنجشنبه 05 تیر 1399 نظرات (0)

لیست اولویت های امریه سربازی

 

به نقل از مرکز مشاوره آویژه گرفتن امریه سربازی یکی از موضوعاتیه که مشمولان زیادی به دنبالش هستن. اما هر کدام از سازمان های امریه گیر فقط تعداد کمی از نیروهای

مورد نیازشون رو از بین مشمولان خدمت سربازی تامین میکنن؛ که برای تامین همین تعداد هم اولویت بندی و امتیازاتی رو در نظر گرفتند. برای اینکه جزیی از اولویت های سازمان های امریه گیر باشید و به عبارتی شانستون برای گرفتن امریه بالاتر بره باید شرایط خاصی داشته باشین که بعضی از این شرایط رو در ادامه مطرح کردیم:

  • بیشتر سازمانهای امریه گیر فقط از بین مشمولان وظیفه ای که کسری خدمت نداشته باشن نیرو میگیرن. علت این موضوع هم اینه که طول دوره امریه دو ساله پس کسانیکه کسری دارن نمیتونن گزینه مناسبی برای این دوره دو ساله باشن.
  • نیروهای امریه هر سازمان در هر استان و شهر از بین مشمولان وظیفه بومی انجام میشه و سربازان غیر بومی شانس کمتری دارند.
  • مدرک و رشته تحصیلی شما میتونه یکی از مواردی باشه که شما رو در اولویت گرفتن امریه قرار بده. چرا که هر ارگان یا اداره امریه گیر، فقط از بین فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با فعالیتهای خودش اقدام به جذب نیروی امریه میکنه.
  • اگه شما در یکی از گروه های پنجگانه زیر قرار بگیرید، نسبت به بقیه متقاضیان امریه در اولویت قرار دارین: مشمولان دارای معافیت از رزم، مشمولان متاهل، مددجویان کمیته امداد یا سازمان بهزیستی، مشمولان عضو خانواده های ایثارگر و رزمنده، مشمولانی که جز استعداد های درخشان و نخبگان دانشگاهی هستن.

مراحل  پذیرش امریه چیست؟

مراحل گرفتن این نوع از امریه سربازی به این ترتیب است :

  1. پست کردن دفترچه اعزام به خدمت سربازی
  2. دریافت برگه ی اعزام به خدمت نظام وظیفه از طریق پست
  3. مراجعه به یکی از پادگان های سپاه
  4. مراجعه به دفتر منابع انسانی یا کار گزینی
  5. ارائه درخواست امریه
  6. تکمیل فرم امریه
  7. ارائه مدارک ، به خصوص مدرک تحصیلی
  8. انتظار برای گرفتن پاسخ درخواست تان !

توجه : مشمولین خدمت سربازی که برای خدمت در سپاه اقدام کرده اند میبایست دوماه پیش از تاریخ اعزام به خدمت سربازی به دفاتر منابع نیروی انسانی ، نیروی زمینی سپاه ، قرارگاه خاتم الانبیاء ، سپاه های استانی و نواحی بسیج مراجعه کنند.

به این ترتیب ، شما می توانید بدون دردسر خاصی ، در شهر خود و نزدیک محل سکونت خودتان ، دوران خدمت سربازی را بگذرانید . اما توجه داشته باشید که نوع مدرک تحصیلی شما بسیار مهم است . طبیعی است هر چه مدرک بالا تری داشته باشید ، شانس بیشتری برای گرفتن پذیرش دارید . بعلاوه ، باید توجه داشت که تخصص های مورد نیاز پادگان و ارگان مورد نظر هم در میزان موفقیت شما بسیار موثر است . پس اگر درخواست شما رد شد ، میتوانید به پادگان بعدی مراجعه کنید !

نکات مهم امریه سربازی:

  • مشمولین خدمت سربازی برای دریافت امریه سربازی سپاه باید با دانشگاه مورد نظر تسویه کنند و نامه تسویه حساب را از دانشگاه به سازمان نظام وظیفه عمومی ارسال کنند .
  •  بعد از ارسال مدارک به سازمان وظیفه عمومی ، برگ سبز به نشانی منزل شما ارسال خواهد شد و شما می توانید از زمان دقیق اعزام خود به مراکز نظامی بر روی برگ سبز آگاه شوید .
  •  با این سازمان تنها به صورت تلفنی می توانید ارتباط برقرار کنید زیرا سایت مشخصی برای سازمان وظیفه عمومی وجود ندارد .
  • اولویت دریافت امریه برای مشمولان نظام وظیفه بر اساس زمان مراجعه می باشد . به تقاضا کنندگان دریافت امریه سربازی توصیه میشود با توجه به محدودیت ارگان ها و یا سازمان های دولتی در پذیرش امریه سربازی ، بلافاصله پس از دریافت برگه ی سبز آن را به سازمان وظیفه عمومی تحویل دهند .

 

 

آرش بازدید : 29 پنجشنبه 05 تیر 1399 نظرات (0)

امریه سربازی

کسانی که به عنوان امریه در سازمان های مختلف مشغول به کار میشن نسبت به بقیه سربازان شرایط بهتری دارن. چون این افراد نیازی نیست لباس فرم بپوشن و خدمتشون فقط در ساعات اداریه همچنین از فعالیت های سخت نظامی و رزمی هم خبری نیست. همین شرایط باعث میشه که هر فردی به این فکر بیفته که چرا من هم به جای خدمت در پادگان برای امریه شدن اقدام نکنم؟

ولی امریه گرفتن به این راحتی ها هم نیست و شرایط سفت و سختی براش تعیین شده. یکی از این شرایط نداشتن غیبت سربازیه. چه بسا مشمولان زیادی بودن همه ی شرایط امریه شدن رو داشتن ولی به خاطر همین داشتن غیبت، موفق به گرفتن امریه نشدن. پس اگه قصد دارید امریه بگیرید، بدون در نظر گرفتن ارگان مورد نظر، باید وارد دوره غیبت نشده باشید و برگه اعزامتون فاقد مهر غیبت باشه.برای این کار لازمه اقدامات مربوط به اعزامتون رو دو یا سه ماه قبل از تاریخ امریه گیری سازمان مورد نظر انجام بدید.

علاوه بر این مشمولانی که به عنوان امریه به کار گرفته بشن حق غیبت و یا فرار از محل خدمتشون رو ندارن و در صورت مشاهده این موارد مطابق قوانین نظام وظیفه به عنوان سرباز غایب یا سرباز فراری شناخته میشن و مجازات میشن. البته بعضی وقتها ممکنه سربازی به دلایل موجه مثل بیماری، مرگ یکی از اعضای درجه یک خانواده، حبس و... غیبت کرده باشه، در این صورت خیلی از محدودیت ها و جریمه های سربازان غایب براش اعمال نمیشه.

شرایط پذیرش سپاه برای خدمت سربازی

سپاه نیز همانند سایر ارگان ها شرایط خاص خود را برای پذیرش مشمولین خدمت سربازی دارد البته شرایط آن کمی سختگیرانه تر از سایر ارگان ها می باشد. شرایط پذیرش سپاه برای خدمت سربازی عبارتند از:

  1. داشتن اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسلامی و رعایت اصول دینی
  2. داشتن سابقه بسیجی( چه به عنوان بسیج عادی یا فعال)

علاوه بر شرایط ذکر شده پذیرش در سپاه دارای شرایط مختلفی است که تا حد زیادی به سازمان پذیرش کننده شما و محل زندگی شما مربوط است. از جمله سایر شرایط پذیرش سپاه پاسداران می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • داشتن مدرک پایان دوره تکمیلی که توسط بسیج برگزار می شود
  • داشتن تخصص های مورد نیاز متناسب با محل به کارگیری شما( با امریه اشتباه نگیرید، امریه نیازمند مدرک تحصیلی دانشگاهی می باشد)

به طور مثال برخی از سازمان های سپاه در استان تهران گذراندن دوره تکمیلی بسیج را جزو شرایط الزامی جذب خود کرده اند اما خب این موضوع در مورد اکثر استان ها صادق نیست و داشتن مدرک پایان دوره تکمیلی بسیج به صورت امتیاز محسوب می شود و شخص با گذراندن این دوره نسبت به بقیه در اولویت قرار می گیرد.

اگر متقاضی خدمت در سپاه در مناطقی هستید که خواهان زیادی دارند مانند مراکز استان ها باید بدانید که سپاه برای پذیرش در این مناطق اولویت بندی خاصی را مشخص کرده است. افراد بر اساس موارد زیر اولویت بندی می شوند:

  • دارندگان کارت بسیج فعال
  • افرادی که گواهینامه پایان دوره تکمیلی بسیج را دارند.
  • افرادی که مشکل پزشکی خاصی ندارند و از رزم معاف نیستند
  • افرادی که مدرک تحصیلی مرتبط با فعالیت محل پذیرش خود دارند
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 13
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 11
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 19
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 47
  • بازدید ماه : 116
  • بازدید سال : 603
  • بازدید کلی : 1,540